4 Eylül 2014 Perşembe

Canbebe “Deneyimli Anneler” mobil uygulaması ile anneler paylaşıyor

Canbebe uzun senelerdir bilinen ve annelerin çeşitli ürünlerini tercih ettiği bir marka. Bebek bezinden, benim bir zamanlar çok kullandığım alt değiştirme bakım örtülerine, ıslak mendilden, bebek kozmetiğine kadar geniş bir ürün yelpazesi var. Senelerin markası Canbebe’nin mobil telefonlar için çok güzel bir uygulaması var. Adı; “Deneyimli Anneler”. Gerçekten ismi gibi anneler için bir paylaşma platformu. Sadece mobil telefonunuzdan aplikasyon olarak indirmeniz yeterli.

Deneyimli Anneler uygulaması ile anneler şunlardan yararlanabiliyorlar;

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra kolayca üye oluyorsunuz ve uygulamayı kullanmaya başlıyorsunuz. Bence uygulamada yer alan en etkili bölüm; “Deneyimli Anneler Paylaşıyor” modülü. Bu modül sayesinde anneler kendi aralarında bilgi paylaşımında bulunabiliyor ve altına yorumlar yazabiliyorlar.  Böylece sizin endişe ettiğiniz veya cevabını bilemediğiniz soruları diğer annelere sorabiliyor ve diğer annelerden yorumlar alabiliyorsunuz. Böylece özellikle ilk kez anne olanlar veya ikinci kez anne olup unutanlar için diğer annelerin deneyimlerini mobil olarak okumak veya onlara soru sormak çok rahatlatıcı oluyor. Bence çok tatlı bir başka modül ise bebeğinizin fotoğrafını diğer annelerle paylaşabiliyor ve diğer annelerin bebeklerinin fotoğraflarını beğenebiliyor olduğunuz modül. Birbirinden güzel bebeklerin hepsinin fotoğrafını beğenmek çok keyifli.

Çalışan veya yoğun olan anneler için “Gelişim Takibi” modülü ile bebeklerin alt değiştirmeden, beslenme, uyku ve boy kilo takibi gibi durumlarını gün ve saat olarak düzenli buraya yazıp takip edebiliyorsunuz. Böylece unutmuyor ve özellikle ilk zamanlarda doktora çok gittiğiniz için hatırlamak zorunda kalmadan cep telefonunuzdan “Deneyimli Anneler” uygulamanızı açıyor ve “Gelişim Takibi” bölümüne tıklıyorsunuz.

Çocuklarınızı oyalamakta zorlandığınız zamanlarda ise uygulamadaki “Oyunlar” modülüne girerek çocuğunuzun gelişimini katkıda bulunacak oyunlarla onlara keyifli dakikalar yaşatabiliyorsunuz.

Biz anneler Canbebe’nin “Deneyimli Anneler” uygulamasına girip konuşulan konulara yorumda bulunup, bebek fotoğraflarını beğenerek, oyun oynayarak puanlar topluyor ve bu puanlarla bebebezim.com sitesindeki alışverişimizde kullanacağımız indirim kuponuna sahip olabiliyoruz. Her 0-3 yaş çocuğu olan ailede en çok alınan şey çocuk bezi olduğu için bize uygulamanın keyfini çıkarıp diğer annelere yorumlarımızla yardım etmekten başka bir şey kalmıyor. Aynı zamanda mobil olarak Canbebe ürünlerini istediğimiz zaman istediğimiz yerden  ücretsiz kargo seçeneği ile sipariş verme olanağımız da yine bu uygulama ile mümkün.


Günümüzde herkes gibi annelerin de mobil olduğu şu dönemde annelerin her an yanında olacağını düşünerek tasarlanan “Deneyimli Anneler” mobil uygulaması gerçekten de başarılı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder