9 Şubat 2015 Pazartesi

Anne-Çocuk Aktiviteleri



Çalışan annelerin izin günlerinde veya boş vakitlerinde çocuklarıyla beraber bir şeyler yapmaya ihtiyacı oluyor. Çalışmayan, evde olan annenin bile çocuğuyla kaliteli zaman geçirip beraber bir anı paylaşmak istediğini kendimden biliyorum. O yüzden bebeğinizle veya çocuğunuzla beraber yapabileceğiniz, üretebileceğiniz, öğrenebileceğiniz aktiviteleri sizlerle paylaşmak istedim. Ben şahsen kızım 3 yaşına geldiği zaman onunla en çok seramik kursuna gitmek istiyorum. Ama eminim ki sizler de aşağıda çocuğunuzla yapacağınız, akşamında eve döndükten sonra beraber yaptıklarınızı konuşacağınız bir aktivite bulabileceksiniz.

Seramik Kursu -

Atölye Bimono

Her çocuğun bir ebeveyni ile birlikte katılabileceği atölye çalışmasında, hayaller seramik çamuru ile şekillenecek. Çocuklar aileleri ile yaratıcı çalışmalar gerçekleştirirken, el göz koordinasyonları ile ince motor becerilerini de geliştirecekler.

Detaylı Bilgi İçin:

0 536 328 80 12

Anne&Bebek Yüzme Kursu

Aqua -Tots

Bebeklerinize yüzme dersi aldırmak için yaz olmasını beklemeyin. Bebek yüzme dersinde, bebeğiniz çok önemli beceriler kazanmanın yanı sıra, sizinle kaliteli zaman geçirme imkanı da bulacak. Hatta bazı pedagoglar, bu yüzme derslerinin kesintisiz olarak size sağladığı bu zamanı ve ten temasını önerip, ebeveyn/çocuk ilişkisi için faydalarının sayısız olduğunu söylemektedirler. Emekleyen bebekler yüzme derslerine hemen başlayarak bu eşsiz deneyimden faydalanabilirsiniz

Detaylı Bilgi İçin:

http://www.aqua-tots.com.tr/


Anne&Bebek Yogası –

(İstanbul) Merih Kenet Yoga Stüdyosu – (Ankara) Yoga House

Anne-bebek yoga programı sayesinde, anneler bebeklerini yanlarından ayırmadan kendilerine biraz zaman ayırabiliyor aynı zamanda bebeğiyle huzur ve uyum içinde yaşamayı öğreniyor. Doğum sonrası vücudu toparlanmakta olan anne ve yeni gelişmekte olan bebeği için oluşturulan bu çalışma, yeni anne olmuş olanlar için de süper bir aktivite. Ders annenin ayrı ve çoğu zaman bebeğiyle birlikte yaptığı çeşitli yoga duruşlarından, nefes çalışmalarından, danstan, bebek masajından oluşuyor.

Detaylı Bilgi İçin:


Anne&Çocuk Yemek Kursu –

(İstanbul) USLA – (İzmir) Badem Mutfak -

Mutfakta bir şeyler yapmak, yetişkinlerin olduğu kadar çocukların da çok hoşuna gidiyor. O küçük eller, yaratıcılık dolu düşünceler, mutfakta hevesle, cesaretle bir şeyler yapıyorlar. Bu kurslarda çocuğumuzun el becerisi ve damak zevki gelişiyor. Yaratıcığını ve hayal gücünü kullanarak kendine olan güvenine fayda sağlıyor.


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder