16 Nisan 2015 Perşembe

Carter’s Türkiye İle İlk Podyum Deneyimimiz



Kızıma bebekken de şimdi de kaliteli ve şık kıyafetlerini aldığım bir marka olan, Amerika’nın ünlü bebek ve çocuk giyim markası Carter’s, Türkiye’ye geldiği zaman en çok sevinen annelerden biriydim. İlkbahar yaz sezonuna girdiğimiz şu günlerde, Carter’s Türkiye son açılan mağazası olan Akmerkez’de biz annenler ve çocukları için muhteşem bir defile yaptı. Defilede, cemiyet, sanat ve basın dünyasından anneler dışında, markayı sosyal medyada takip eden anne ve çocuklar da podyuma çıktı. Biz de kızımla beraber blogger bir anne olarak podyumda ilk defa yürüdük. 

Defile  öncesinde mağazanın içinde güzel ikramları ve güler yüzleriyle Carter’s Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı İpek Özilhan ve markanın Halkla İlişkiler Müdürü Yasemin Özilhan da kızlarıyla birlikte bizi karşıladılar. Podyumda ilk defa yürüyecek anneler ve çocuklarıyla çok güzel bir kulis ortamında giyinip çocuk kuaförüyle saçlarımızı yaptırdık. Minik erkeklerin tarz saçlarıyla, süslü kızların örgülü saçları, tüm anneleri güldürdü. Sanırım kuaförler her dakika dikkatleri dağılan çocukların saçlarını yapmanın ne kadar zor bir şey olduğunu anladılar:) Yürüyüş zamanı geldiğinde yaş yaş kızlı erkekli çocuklarla podyuma çıkmaya başladık. Önden giden, bir anda annesinin elinden kurtulup dans eden, bir daha yürümek isteyen minikler hepimizi çok güldürdü. Ada başta yürümek istemese de podyuma çıkınca yürüyüşü değişti:) İzleyenlerin alkışları ve ışıklar sanırım onu hemen havaya soktu. En son toplu sahneye çıkma zamanı geldiğinde ise çocukları zor yanımızda tutabildik. Öne gidip dans etmeye ve balonlarla podyumda oynamaya başladılar:) 


Carter’s Türkiye, aynı ilkbahar ve yaz sezonu kıyafetlerindeki gibi çok renkli, kaliteli ve şık bir açılış organizasyonu ile bizim için çok güzel hatıra yarattı. Teşekkürler Carter’s Türkiye…   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder